Bayramca Anaokulu

WEB https://bayramcaanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Bayramca Mahallesi Kayalılar Sokak
VİZYON : Bayramca Anaokulunun vizyonu "suflör" kullanmadan yaşamayı öğrenen çocuklar yetiştirmek; topluma "çocuksu" değerleri, insani değerleri sunmak ve yaygınlaştırmak, ülkemizde okul öncesi eğitim alanında güvenilir, saygın ve bilimsel temelli yüksek kalite standardını yaygınlaştırmaktır.
MİSYON : Bayramca Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
BAŞARILAR : Okulumuz Ordu ili genelinde en temiz okullardan biri olarak seçilmiş beyaz bayraklı bir okuldur.

Öğretim Şekli :İkili öğretim
Saatler : Sabah : 07:45-12:45 Öğle : 12:45-17:45
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis : Özel servisimiz bulunmamaktadır.
Ulaşım : 2. hat yolu üzerindedir
Yerleşim Yeri : İlçe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 70 km´dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :